Selvo

OMSCHRIJVING

Zonder Co2 van A naar B.
Volledig nieuwe smartcar uit de catagorie Light Electric Vehicles.
Ideaal voor gebruik in een stedelijke omgeving, maar ook voor op de 80km wegen. Maximum snelheid is 50 km per uur, en bij normale omstandigheden heeft deze mini auto een bereik van ruim 120 tot 140 km. Deze stoere mini car is standaard voorzien van verwarming, airconditioner en een audiosysteem met MP3 speler. Dit model kunt u opladen aan de normale stekker, en kan dus vrijwel overal opgeladen worden. Verkrijgbaar met zowel onderhoudsvrije lood-gel batterijen, als Lithium. Geen bijtelling, geen BPM, geen houderschaps belasting. Wil je nog wel 2 volwaardige auto’s voor de deur, met alle kosten vandien, als je met 1 auto toch niet verder komt dan de supermarkt of school. Nu verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren, en de meest voorkomende kleuren hebben we op voorraad. Te besturen met een AM rijbewijs, dus geen medisch onderzoek noodzakelijk. Stoere en degelijke mini auto, optioneel met lichtmetalen velgen. Ook verkrijgbaar in de cargo uitvoering met een laadvermogen van een kleine 500 kilo. Met diverse afmetingen laadbak, kiepend, en evt dichte laadbak.

De Selvo Modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren; Bordeaux, rood metallic, Donker groen metallic, Donker blauw metallic, Zwart metallic, Wit, Limoen groen, Geel, Ferrari rood, Grijs metallic, Crème.

Dit model is al verkrijgbaar vanaf €13735,33 inclusief btw. Leges en afleverkosten

PRODUCT SPECIFICATIES

Motor 4 KW
Accu Onderhoudsvrije accu
Brandstof Elektrisch
Certificaties EEC
Tandheugelbesturing, draaicirkel4,5 M
Aantal zitplaatsen 2
Minimale bodemvrijheid 120 mm

BUITENAFMETINGEN

Lengte 2173
Breedte 1380
Hoogte 1670

GEWICHT

Gewicht exclusief batterij420 kg
Netto gewicht710 kg

PRESTATIES

Maximumsnelheid (km/u)45
Klimvermogen20%
Laadtijd7 – 9 uur
Accuduur120 km

Bent u op zoek naar een comfortabele elektrische microcar om moeiteloos van A naar B te rijden? Dan sluit de stijlvolle Selvo 2P45.DC ongetwijfeld op uw wensen aan. Deze elektrische microcar van Green World Mobility heeft een robuuste uitstraling, ondanks zijn bescheiden formaat. U verwacht het wellicht niet direct, maar deze Selvo 2P45.DC heeft een bereik van 120 tot 140 kilometer! Een groot voordeel van deze elektrische wagen is de mogelijkheid om deze overal op te laden. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een 220V stopcontact.

Heeft u al eens overwogen over te stappen op een elektrische microcar? Het is een milieubewuste, duurzame én toekomstgerichte oplossing.

Met de Selvo 2P45.DC verzekert u zichzelf van een bijzonder duurzame microcar. Dit model werkt volledig elektrisch, waardoor de belasting van het milieu minimaal is. Zeker wanneer u thuis al zonnepanelen gebruikt. Wanneer de accu volledig opgeladen is, biedt de Selvo 2P45.DC u een bereik tussen de 120 en 140 kilometer. Op de plek van bestemming bent u niet afhankelijk van speciale laadpalen, omdat het model gekoppeld kan worden aan een normaal stopcontact! Wel zo prettig. Op dit punt onderscheidt deze elektrische microcar zich van de concurrenten.

Specificaties van de Selvo 2P45.DC:

  • Uitgevoerd met een 4KW motor
  • Onderhoudsvrije accu
  • Voorzien van EEC-certificering
  • Besturing middels een tandheugel
  • Draaicirkel van 4,5 meter
  • Minimale bodemvrijheid van 120 mm

Een krachtig voertuig met opvallende prestaties

Niet alleen het grote bereik van deze microcar valt direct op. Heeft u bijvoorbeeld ook al gezien dat de accu van deze elektrische microcar binnen 7 tot 9 uur volledig opgeladen is? Ideaal, wanneer u de accu tijdens de werk- of schooldag op wilt laden. Daarbij is de motor in deze Selvo 2P45.DC dermate krachtig, dat deze een maximumsnelheid van 45 kilometer per uur biedt. Ideaal om snel korte afstanden mee af te kunnen leggen! Ook niet onbelangrijk: kleine heuvels zijn voor deze elektrische microcar van Green World Mobility geen probleem. Het voertuig heeft een klimvermogen tot 20%.

De beperkte draaicirkel van deze elektrische microcar maakt het heel eenvoudig om uw voertuig te parkeren. Zelfs wanneer u werkzaam bent op de Zuidas in Amsterdam! Hier is de parkeergelegenheid vaak zeer beperkt. Met deze Selvo 2P45.DC vormt het parkeren van uw voertuig niet langer een probleem.

Prestaties van de Selvo microcar op een rij:

  • Bereik van 120 tot 140 kilometer
  • Een maximumsnelheid van 45 km/u
  • Klimvermogen van maximaal 20%
  • Accu volledig oplaadbaar in 7-9 uur