Motion Mate de electrische brommobiel Am rijbewijs

Overzicht

Informatie

neem even een kijkje op

http://www.motionmate.nl

Bijzonderheden

Bij het ontwerp van de Motion Mate is volop rekening gehouden met de veiligheid. Ten opzichte van andere modellen heeft de Motion Mate bredere banden (235/30-12) voor betere grip op de weg, maar ook dubbele achterlichten en een derde remlicht. Dit zorgt dat u ook op de provinciale weg met achteropkomend verkeer uitstekend zichtbaar bent. Ook de LED dagrijverlichting, de LED koplampen en grootlicht zorgen voor een ongekende zichtbaarheid. Voor uw zicht bij slecht weer is de ruitenwisser uitgerust met een dubbele arm voor betere druk op de voorruit en voor het achteruit inparkeren helpt de achteruitrijcamera u te laten zien hoever u nog kunt. De remmen zijn schijfremmen rondom, de driepuntsgordels houden u op uw plek, het enige dat u zelf nog moet doen is veilig rijden.

Bediening

Het stoere ontwerp is ontstaan uit vele ervaringen opgedaan in de afgelopen jaren, waarbij alle luxe die u kunt verzinnen wordt gecombineerd met bedieningsgemak. Het eenvoudig bedienbare dashboard voorziet u van een schat aan informatie over de toestand van je minicar. Om maar wat te noemen; de batterijstand, de buitentemperatuur, de tijd, een trip meter, en een totale afstand indicatie. De snelheid, of u geen gordel bent vergeten en de rijstand zijn ook af te lezen van het overzichtelijke touchscreen. Tevens kunt u met het centrale dashboard de volgende functies bedienen: de centrale deurvergrendeling, de alarmlichten, de stand van de verwarming, de optionele airconditioning, maar ook het volume van de muziek of telefoon en de rijstanden. Niet te vergeten een knop om van binnenuit de achterklep te kunnen openen. Als klap op de vuurpijl veranderd dit dashboard in een riant televisiescherm voor de achteruitrijcamera bij het selecteren van de achteruitversnelling. In het portier zit behalve de deurbediening ook de bediening voor de elektrische ramen. Deze verdwijnen bij het openen geheel in het portier.

Uiterlijk

Kosten noch moeite zijn bespaard om een stoer en guitig model op de weg te zetten. Denk hierbij aan de standaard licht metalen velgen, de stoere gril en de robuuste achterkant. De grote achterklep die de gehele breedte beslaat zorgt voor een riante opening naar uw laadruimte voor bijvoorbeeld de boodschappen of een rollator. De klep is te bedienen met een knop op het dashboard, maar ook met een knop op de afstandsbediening van de centrale deurvergrendeling.

Prestaties

De Motion Mate heeft een krachtige 3KW motor, en met trots kunnen we melden dat we het enige model zijn in deze elektrische klasse met voorwielaandrijving. Deze krachtbron brengt je in een vloeiende beweging naar 45km per uur.

De energie opslag vindt plaats in moderne lithium Ion batterijen. Er is op dit moment keuze voor 2 opties;

72V 50Ah accu met een 15A oplader welke is opgeladen in 3.5 uur met een bereik tot 60 kilometer 3.85KW
72V 100Ah accu met een 25A oplader welke in 3.5 uur weer een bereik tot 150km geeft. 7.70KW
Deze waarden zijn fabrieksopgaven.

Deze Brommobiel dient met een AM rijbewijs gereden te worden

Met een VANAF PRIJS van €13241,-incl btw of €231,56 per maand met een looptijd van 72 maanden incl  aflevering aan huis

 

  • Kleur Grijs metallic
  • Bouwjaar 2023
  • KM stand 0
€ 13241 of €231,56 per maand
Prijs is inclusief afleveringsbeurt

Extra's

  • Stuurbekrachtiging
  • Camera
  • Aluminium velgen