Motion Mirage Lithium

Overzicht

Informatie

Bijzonderheden

Dit Voertuig beschikt over een Lithium accu pakket
Het gaat hier om een Motion mirage geen Canta maar doordat dit merk niet in de zoektermen staat moet er een merk ingevuld worden.
De Motion Mirage is een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld de Canta
Compact, wendbaar, betaalbaar en volledig elektrisch: dat is de Motion Mirage. Dit brutaal ogende invalidenvoertuig brengt u van A naar B zonder CO2. Door zijn geringe omvang is het voertuig gemakkelijk te parkeren, waar u ook bent. Daarnaast rijdt u comfortabel naar uw bestemming. Dit voertuig beschikt namelijk standaard over verwarming, zodat u ook in de winter warm aankomt. De zachte prijs maakt dit model helemaal af. Daarnaast zitten ook elektrische ramen, centrale deurvergrendeling, achteruitrijcamera en Bluetooth standaard op dit model.

Net als de Canta is dit model een invalidenvoertuig. Dat betekend dat u zonder rijbewijs mag rijden. Het voertuig is volledig aan te passen aan uw wensen en behoeften. Wij zetten ons in om u mobiliteit op maat te bieden. Voorbeelden van mogelijke aanpassingen zijn bijvoorbeeld een stuurknop, handgas, bevestigingspunt voor het meenemen van uw rolstoel, draaistoel en handgrepen voor gemakkelijk in- en uitstappen. Mocht u een aanpassing nodig hebben die niet in onze standaard lijst in de webshop staat, neem dan vooral contact met ons op! Wij denken graag met u mee.

Dit voertuig beschikt standaard over lood-gel accu’s met een maximumsnelheid van 25 km/u en een bereik van ongeveer 50 km. Dit is uit te breiden naar een maximumsnelheid van 45 km/u en een bereik van ongeveer 80 km met het lithiumpakket.
Dit voertuig is uitgevoerd met het Lithium accu pakket
Dit voertuig is bedoeld voor mensen met verminderde mobiliteit door bijvoorbeeld oplopende leeftijd, ziekte of beperking.
€10999,- of €192,35 per maand met een looptijd van 72 maanden , Deze Prijs is inclusief aflevering aan huis.

 

  • Kleur rood
  • Bouwjaar 2023
  • KM stand 0
€ 10999 of 192,35 per maand

Extra's

  • kanteldak
  • aluminium velgen
  • Led verlichting
  • Radio met bluetooth
  • Achteruitrij camera