Nieuwe minicars

Nieuwe minicars Tweedehands

Klik op het merk voor meer informatie

Microcar,    Selvo,    Chatenet,    LigierMove Citycar,  Bellier, Motion Mate,  Dué, en  Canta

Nieuwe brommobielen en invalidenauto’s

Niets rijdt en voelt als een nieuwe auto. Vos Minicars levert ieder merk brommobiel ook de  Move Citycar, Bellier, Motion Mate ,Dué, maar ook de Canta invalidenauto uiteraard ook nieuw. Wij leveren: Microcar Selvo, Chatenet, Ligier,

Milieuvriendelijker

De brommobielen van tegenwoordig zijn technisch niet meer van een normale personenauto te onderscheiden. Zo hebben ze tegenwoordig commonrail dieselmotoren. Door toepassing van de motoren zijn de brommobielen de laatste jaren steeds stiller, zuiniger en bovendien schoner in gebruik geworden. Aanvullende informatie over dit type motor vind u op wikipedia.

Aanpassingen – uw auto op maat

Vos Minicars kan voor u diverse aanpassingen aan uw auto maken. Zo krijgt u precies de auto die u wilt. Uiteraard adviseren wij u vooraf graag bij de selectie van het voor u meest geschikte merk minicar.

Inbouw apparatuur

Naast aanpassingen realiseren wij inbouw van verschillende merken audio- en navigatieapparatuur. Zo doet uw nieuwe minicar niet onder voor een moderne personenauto, als het gaat om comfort en gebruiksgemak. Navigeren van A naar B wordt zo een fluitje van een cent. Tijdens de rit kunt u genieten van uw favoriete muziek of talkshow op de radio.