Canta

Canta – ontwikkeld voor mobiliteit en onafhankelijkheid

De Canta is speciaal ontwikkeld om de mobiliteit en onafhankelijkheid van mindervaliden te garanderen. Met het makkelijk te bedienen voertuig mag u zich niet alleen op wegen binnen en buiten de bebouwde kom begeven, maar ook op fietspaden en zelfs op trottoirs en in winkelcentra. Een invalidenvoertuig mag overal geparkeerd worden; ook op de stoep. De Canta is hiermee het enige 45 km voertuig waarmee dit mag.
Voor het besturen van een Canta heeft u geen (AM) rijbewijs of invalidenparkeerkaart nodig.

Aanpassingen

De Canta is leverbaar met vele, bij Waaijenberg ontwikkelde, aanpassingen. Een rolstoellift, handbediening van gas en rem en een op alle mogelijke manieren verstelbare en draaibare bestuurdersstoel zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Voor personen die gebonden zijn aan hun rolstoel is er zelfs een model waar u met uw rolstoel inrijdt. U bestuurt het voertuig vanuit uw rolstoel.

Afhankelijk van het model dat u kiest, is de Canta verkrijgbaar in de kleuren rood,  of  metallic zilver.

Service aan huis

Om uw mobiliteit te waarborgen kunt u gebruikmaken van onze Service aan huis. Indien mogelijk komen wij u langs de kant van de weg helpen. In de meeste gevallen kunt u meteen weer op pad.

Lees meer over deze dienstverlening onder het kopje Service

CANTA 

(leverbaar in rood metallic en zilver metallic)

Canta Comfort: € 15.495,- (Benzine) 

Canta Premium: € 16.495,- (Benzine)

Canta e-Comfort: € 21.495,- (Elektrisch)

Canta e-Premium: € 22.495,- (Elektrisch)

 

 

LET OP MOMENTEEL  8/9 MAANDEN LEVERTIJD !!op de Benzine uitvoering en op de electrische uitvoering op aanvraag

( Prijswijzigingen voorbehouden)
Prijzen zijn Exclusief € 500,- kosten rijklaar maken, 750 km beurt, 1 jaar pechondersteuning onderweg en aflevering aan huis.

Nieuwe Canta’s worden geleverd met 12 maanden garantie.   ( Prijswijzigingen voorbehouden)

MET EEN CANTA AUTO LEKKER OP PAD

Een Canta Auto is makkelijk te bedienen

Een Canta auto is hét antwoord op mobiele onafhankelijkheid. Dit merk is exclusief voortgebracht om de mobiliteit van minder validen te waarborgen. Daarbij rijdt u een Canta auto zonder dat u een rijbewijs nodig heeft. Door de unieke wettelijke status van deze invalidenauto mag u zich hiermee praktisch overal begeven: op 50 –en 80 kilometerwegen, op trottoirs, fietspaden en in winkelcentra.

OP MAAT GEMAAKT

Wij van Vos Minicars vinden dat iedereen moet kunnen gaan en staan waar hij wil. Daarom verkopen wij niet alleen invalidenauto’s, maar we passen ze desgewenst volledig aan uw wensen aan. Bij ons kunt u een Canta auto bijvoorbeeld laten voorzien van een rolstoel, -of rollatorlift. Ook kunt u kiezen voor handbediening van gas of rem, opklapbare pedalen, een verstelbare –en draaibare bestuurderstoel en nog veel meer.

OOK TWEEDEHANDS

Naast een nieuwe Canta auto, kunt u bij ons ook terecht voor een betrouwbaar tweedehands model. Vos Minicars heeft 30 jaar ervaring in de wereld van invalidenauto’s. U kunt bij ons dan ook vertrouwen op uitmuntende vakkennis en gedegen advies. Omdat wij te allen tijden willen instaan voor de mobiliteit van minder validen, voeren wij ook reparaties op locatie uit. In de provincies Flevopolder, Zuid Holland, Noord Holland alsmede Utrecht bezoeken wij met onze mobiele garage ieder gewenst adres.

NEEM NU CONTACT OP

Neem nu contact op met Vos Minicars als u meer wilt weten over wat een Canta auto en Vos Minicars voor u kan betekenen. Ons telefoonnummer is: 072-5155128.