Brommobiel kopen

Comfortabele Brommobiel kopen?

Een brommobiel kopen is als het aanschaffen van onafhankelijkheid

Zeker als u geen rijbewijs heeft, valt er veel voor te zeggen om een brommobiel te kopen. U schaft er immers een stuk onafhankelijkheid mee aan. Wanneer u een bromfietscertificaatheeft, bent u klaar voor vertrek. Binnen de bebouwde kom kunt u er alle kanten mee op. Daarbuiten neemt u de mooiste routes via 50 –en 80-kilometerwegen om op plaats van bestemming te komen. Het grote verschil tussen een bromfiets en een brommobiel kopen, is natuurlijk wel dat u alle comfort en veiligheid heeft die een auto biedt.

Ieder merk dat u wenst

Bij Vos Minicars kunt u ieder merk brommobiel kopen dat u wenst. Bent u wellicht geïnteresseerd in een mooi model van Microcar of Ligier? Of wellicht een Aixam, Casalini of Chatenet? Als u een kijkje neemt op de website bij onze nieuwe brommobielen en occasions, weet u meteen waar ons assortiment exact uit bestaat.

Sinds 1982 actief

Al 30 jaar lang zijn wij actief als dealer van brommobiels en invalidenauto’s. Iedereen die bij ons een brommobiel aanschaft, kann bouwen op verstand van zaken, gedegen advies en een flinke dosis service. In onze werkplaats in Alkmaar staan onze monteurs klaar omservicebeurten uit te voeren, nieuwe ramen te zetten of apparatuur in te bouwen. Voor reparaties komen zij desgewenst naar u toe. Met onze mobiele garage gaan wij op pad naar de provincies Noord Holland, Zuid Holland, Flevopolder en Utrecht.

Bel gelijk

Bel gelijk naar: 072-5155128 om uit te vinden of wij een brommobiel naar uw gading op voorraad hebben. Schroom ook niet om contact met ons op te nemen als u behoefte heeft aan advies of informatie.