Brommobiel dealers

Vos minicars: al 30 jaar brommobiel dealer

Naar brommobiel dealer Vos minicars voor mooie staaltjes vrijheid

Een brommobiel geeft u mobiele vrijheid, ook als u geen rijbewijs heeft. Bovendien is hij bijzonder praktisch, zuinig én veilig. Ideaal toch, wanneer u zonder hulp van vrienden of familie er lekker op uit kunt? Vos Minicars staat al 30 jaar bekend als betrouwbare brommobiel dealer. U kunt bij ons terecht voor elk merk brommobiel, nieuw en occasion. Ook treft u in ons een brommobiel dealer die optimale service verleent.

Microcar en Ligier

Dat het brommobiel er de laatste jaren er enorm op vooruit is gegaan, is ons absoluut niet u ontgaan. En u? Zo heeft Microcar nieuwe veiligheidsgadgets als een airbag, is de motor nog stiller en de styling lekker sportief. Het nieuwste model Ligier mag zich qua uiterlijk en techniek absoluut meten met een gewone auto.

Handige aanpassingen

Een brommobiel dealer die veel verder gaat dan alleen leveren, is wel zo prettig. Nietwaar? Ook wat dat betreft zit u bij ons aan het juiste adres. Onze monteurs voeren vakkundig reparaties en onderhoudsbeurten uit en kunnen uw brommobiel perfect op maat maken. De mogelijkheden zijn legio. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een gas –en rem handbedieningsysteem, het plaatsen van een rolstoellift of inrijsysteem.

Bel snel

Bel snel naar: 072-5155128 als u wilt weten welke brommobielen wij op voorraad hebben, of als u een vraag heeft. Wij adviseren u ook graag over het type brommobiel dat het beste aansluit op uw vervoersbehoeften. U kunt ons tevens bereiken via ons contactformulier.