Bedrijfsgegevens

Wie zijn wij….

Vos Minicars is in 1972 begonnen met fietsen, bromfietsen en een warenhuis. In 1982 zijn wij doorgegaan met fietsen, invalidenauto’s en brommobielen, wat na die tijd is uitgebreid met minicars van verschillende merken. Daarnaast leveren wij ook tweedehands auto’s en tweedehands onderdelen.

Vos Minicars verkoopt alle merken minicars waaronder Aixam, Canta, Microcar . Ook de Selvo of Mate electrisch, Chatenet en Ligier kunnen wij nieuw voor u leveren. Dit kunnen zowel benzine als dieselwagens zijn. Maar sinds 2019 ook de Move electrische brommobiel

Mede door onze eigen service kunt u bij ons prima terecht met al uw vragen. Doordat wij een vrachtwagen als mobiele garage hebben ingericht kunnen wij in diverse provincies het land door met onze service en leveringen. Wij werken voor zowel particulieren als voor bedrijven en de welzijnszorg.

Wilt u meer informatie over de Canta , Diesel brommobielen of een van de electrische brommobielen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Tweedehands minicars en brommobielen

Wij kunnen ook tweedehands auto’s leveren. Op onze website hebben wij een etalage gemaakt van de leukste en mooiste minicars en andere occassions die wij hebben. Ook hebben wij veel gebruikte onderdelen voor de Canta. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen of wij misschien iets van uw gading in voorraad hebben.

Al onze occasions zijn voorzien van:

  • Grote onderhoudsbeurt voor aflevering
  • Een voertuig waar het bouwjaar en kilometerstand van bekend zijn

Auteursrecht / Copyright

Het auteursrecht (copyright) van alle op deze website gebruikte teksten en afbeeldingen rust bij Vos Minicars, haar leveranciers of licentiegevers. Gebruik van deze teksten of afbeeldingen is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van Vos Minicars.

Handelsmerken

Het logo met de vos is een handelsmerk van Vos Minicars.

Aansprakelijkheid

Hoewel deze website met de grootste zorg is samengesteld, kan Vos Minicars geen enkele aansprakelijkheid accepteren voor eventuele schade, direct of indirect, die de bezoeker van deze website lijdt als gevolg van het gebruik van informatie of materiaal aangeboden op deze site.